miercuri, 22 august 2007

SCOTIA: Hadden crede ca intr-o victorie cu Africa de Sud


Cu toate ca stie prea bine ca rezultatele din ultimele confruntari n-au fost favorabile echipei sale (16-36 si 15-29 in iunie 2006), antrenorul Frank Hadden crede ca Scotia poate obtine un rezultat pozitiv, ba chiar o victorie, in meciul-test cu Africa de Sud de sambata, de la Edinburgh.
"Selectionata Springboks este a doua favorita la castigarea Cupei Mondiale, insa jucatorii mei sunt determinati sa rectifice aceste rezultate. Noi stim exact cum va aborda meciul Africa de Sud. Va fi interesant pentru noi", a declarat selectionerul. Acesta va fi ultimul meci de pregatire al "ecosezilor" inaintea debutului la Cupa Mondiala, care se va produce pe 9 septembrie, in compania Portugaliei. Scotia face parte din grupa C, alaturi de Noua Zeelanda, Italia si Romania. Sud-africanii se vor prezenta la Edinburgh dupa ce au depasit cu 18-3 formatia irlandeza Connacht. Ei sperau sa castige la o diferenta mai mare, insa au fost nevoiti sa se multumeasca in cele din urma cu cele doua eseuri marcate de Ashwin Willemse si Jacques Cronje.
Echipa Scotiei pentru testul cu Africa de Sud
XV-le de baza: Lamont (Sale Sharks) - Walker (Ospreys), Dewey, (Ulster), Henderson (Glasgow Warriors), Webster (Edinburgh) - Paterson (Gloucester), Blair (Edinburgh) - Kerr (fara club), Ford (Glasgow Warriors), Murray (Northampton) - Hines (Perpignan), Hamilton (Leicester) - White (Sale Sharks, cap.), Callam (Edinburgh), Brown (Glasgow Warriors).
Rezerve: Thomson (Glasgow Warriors), Jacobsen (Edinburgh), Murray (Montauban), Hogg (Edinburgh), Lawson (Gloucester), Parks (Glasgow Warriors), Southwell (Edinburgh).
Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu: