vineri, 27 iulie 2007

AUSTRALIA: Connolly anunta ca va testa noi jucatori


Clasata pe locul 2 in Tri-Nations, anul acesta, Australia nu renunta la planurile ei de a redeveni campioana mondiala (este singura natiune care a cucerit titlul suprem de doua ori, in 1991 si 1999, iar in 2003 a disputat finala).

In acest sens, John Connolly a declarat ca nu a incetat sa caute solutii pentru alegerea celui mai bun lot pentru turneul final din Franta (7 septembrie - 20 octombrie). Antrenorul Wallabies a declarat ca va mai testa trei jucatori in zilele urmatoare. Grupul jucatorilor susceptibili a face parte din lot a fost denumit "echipa din umbra" de presa de la antipozi. Australienii se vor reuni marti, la Sydney, pentru primul din cele trei cantonamente prevazute inainte de Rugby World Cup.

Decizia lui Connolly este justificata si de faptul ca unii dintre jucatorii anuntati a face parte din lot se pot accidenta. In aceasta situatie este acum Chris Latham. Revenit dupa o accidentare la genunchi, sambata trecuta, la finala Tri-Nations cu Noua Zeelanda, acesta are din nou probleme de sanatate. El a fost lovit la aductori la un antrenament. Ceea ce il face indisponibil pentru finala campionatului statului Queensland, pe care ar fi trebuit sa o dispute cu Gold Coast Breakers.

Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT


Niciun comentariu: